Hormonaal in balans

“HET IS MIJN MISSIE OM VROUWEN TE ​HELPEN (WEER) HORMONAAL IN BALANS TE ​KOMEN, VOL ENERGIE EN ​ZELFVERTROUWEN”


Heb jij hormonale klachten als bijvoorbeeld PMS ​en/of zit jij in de (pre-)menopauze? Ik kan je ​helpen!

PL​AN EEN CONSULT

LInda Smit - gediplomeerd orthomoleculair therapeut, ​natuurvoedingsadviseur, aandachtgerichte cognitieve therapeut ​en docent Zhineng Qigong.

Op dit moment zit ik midden in de pre-menopauze. In het verleden ​had ik wel enige last van hormonale klachten (zoals PMS), maar ​nu in deze fase merk ik dat er echt iets verandert. En niet alleen ​bij mij. Ik zie het bij zo veel vrouwen om mij heen. Iedereen komt ​in deze fase, of je dat nou leuk vindt of niet. Het is niet anders. De ​klachten die wij echter ervaren hoeven niet allemaal zo te zijn. In ​heel veel gevallen is er echt iets aan te doen. Soms al op een ​simpele manier, door een aanpassing in je leefstijl (voeding, ​mindset, ontspanning, beweging etc). Dat heb ik zelf aan den lijve ​ondervonden.


Na de verschillende opleidingen en cursussen die ik heb gevolgd ​op het gebied van voeding, besloot ik mij daarom specifiek te ​gaan richten op hormonen. Om zo niet alleen mijzelf te helpen, ​maar uiteindelijk alle vrouwen. Want echt, lieve jij, er is zoveel wat ​je zelf kan doen aan eventuele hormonale klachten.


Ik begrijp dat een quick fix als de pil verleidelijk kan zijn. En in ​sommige gevallen ook echt een oplossing. En als dit voor jou ​geldt en jij voelt je daar goed bij, dan is dat oké natuurlijk . Zelf ​ben ik daar echter geen voorstander van. In de meeste gevallen ​kan het ook anders.


Ik help je heel graag om je hormonen (weer) in balans te krijgen, ​zodat jij, net als ik, weer vol energie, vol zelfvertrouwen en met ​blije hormonen door het leven gaat.

Dear uterus, please stop now, killer cramps PMS

PLAN EEN CONSULT

Wil jij samen met mij aan de slag om te zorgen dat jij ​lekker in je vel komt te zitten, lekker energiek en blij? ​Plan dan een consult.


Samen gaan we kijken wat je zou kunnen doen om ​dat te bereiken.

PLAN EEN CONSULT

Volg mij op Instagram

Wil jij elke dag gratis tips over de hormoonbalans, volg mij ​dan op dit account op Instagram.


Op dit account deel ik alles over hormonen en dan specifiek ​over pms en de (pre-)menopauze. Welke voeding kun je ​het beste eten of juist niet en wanneer wel/niet, hoe zit het ​met bewegen, met ontspannen enzovoort. Er komt van ​alles aan bod. En heb je een vraag, stel mij die dan gerust. ​Dan neem ik het mee.

VOLG MIJ OP INSTAGRAM

linkedin

Verander je energie, verander je leven

Lift Your Energy

Linda Smit

Hengelo


linda@liftyourenergy.nl


Tel: 06-13933647

Telefonisch spreekuur ma, wo, do, vr 8.30 - 9.30 uur en di 13.30 -14.00 uur.

Het spreekuur is voor korte vragen over voeding, hormonen, mindset en Zhineng ​Qigong, maar ook over de lessen, consulten, online trainingen en dergelijke.


Buiten het spreekuur ben ik alleen bereikbaar via WhatsApp.

Stuur mij een WhatsApp bericht.© 2024 Lift Your Energy. All rights reserved

instagram
linkedin
Whatsapp Outline Logo
Website Icon