Online bibliotheek Zhineng Qigong

Als het tijdstip van de (online) lessen Zhineng Qigong je niet uitkomt of er is een andere reden waarom je liever niet voor wekelijkse lessen kiest, dan is de online bibliotheek wellicht iets voor jou. Met de online bibliotheek kun je trainen waar en wanneer je maar wilt.


Bij een abonnement op de bibliotheek heb je een halfjaar toegang tot alle content in de bieb. In de bieb staan verschillende video’s met oefeningen, maar ook uitleg over de oefeningen/bewegingen, meditaties en af en toe een stukje van de theorie achter deze prachtige bewegingsleer.


Eerst wat meer lezen over Zhineng Qigong? Klik dan hier.Online “bibliotheek”

Verschillende oefeningen/meditaties om uit te kiezen (in de loop der tijd worden dat er steeds meer) en 1 keer in de maand een langere training (eventueel live via Zoom). De oefeningen zijn voornamelijk gericht op meer ontspanning en meer energie.

vanaf nu beschikbaar

De online "bibliotheek"

  • er komen in de loop der tijd steeds meer oefeningen/meditaties beschikbaar
  • regelmatig een langere training (eventueel live via Zoom)
  • je leert tevens een stukje theorie/filosofie van deze leer

Hoe werkt dit?

Zodra je je hebt ingeschreven en het inschrijfgeld hebt voldaan, ontvang je een link met wachtwoord naar een beveiligde omgeving. In de loop der tijd komen er steeds meer oefeningen en meditaties beschikbaar.

€ 75,00 per halfjaar

Als je je inschrijft via de button onder vermelding van "Online bibliotheek", je naam, je adresgegevens en je e-maildres, ontvang je binnen 24 uur een bevestiging inclusief betaallink. Zodra de betaling binnen is, krijg je toegang tot de bibliotheek.

Verander je energie, verander je leven

linda@liftyourenergy.nl


© 2024 Lift Your Energy. All rights reserved