CONTACT EN INFO

Vitaliteits- en beweegcoach, Orthomoleculair therapeut en

docent Zhineng Qigong

Linda Smit

Na jaren van zelfontwikkeling heb ik het mijn missie gemaakt om ook andere vrouwen te helpen naar een leven meer in balans, met meer energie en meer zelfvertrouwen.


Ik ging van een vrouw met een laag zelfbeeld, weinig energie, veel angst en heel weinig zelfvertrouwen naar een vrouw vol zelfvertrouwen, vol energie en vertrouwen en zin in het leven.


Dat gun ik iedereen. Het is zo fijn om je vrij te voelen in je leven, in je lichaam en je mind.

Opleidingen

2010 - 2011

Zhineng Qigong, level 1

2011 - 2012

Zhineng Qigong, level 2

2014

Zhineng Qigong, level 3

2019 - 2020

Aandachtgerichte cognitieve therapie

2022

(Wandel)coaching

2022 - 2023

Orthomoleculair therapeut

2023

Kruidengeneeskunde

2023

Natuurvoedingsadviseur

Cursussen/trainingen

2011 - 2023

Japanse gezichtsmassage

Full body ontspanningsmassage

Voedingsdeskundige

Yoga

Basistraining gastvrouw

Vaardigheden

Mijn expertise

Ik heb mij de laatste jaren gespecialiseerd in een aantal verschillende disciplines. In eerste instantie van uit eigen belang en daarnaast om anderen te helpen.


Zo ben ik onder andere expert op het gebied van nek-, rug- en schouderklachten. Door middel van onder andere oefeningen Zhineng Qigong (bewust bewegen) help ik jou zodat ook jij minder klachten zult ervaren.


Tevens heb ik mij gespecialiseerd op het gebied van energie. Zo ongeveer alles staat of valt met het hebben van energie. Of het nu gaat om je mindset of bijvoorbeeld je voedingspatroon, energie is het uitgangspunt.


En als laatste heb ik mij gespecialiseerd in hormonen. Deels omdat ik er zelf veel last van heb gehad, maar ook omdat ik om mij heen ook steeds meer vrouwen zie die kampen met klachten die er echt niet hoeven te zijn.

Coaching

Zhineng Qigong (bewust bewegen)

Motiveren

Persoonlijke ontwikkeling

Aanbevelingen

SAMENWERKEN

Ik sta open voor samenwerkingen met bedrijven en merken, maar daarvoor heb ik wel enkele voorwaarden:


  • Ik neem geen producten aan in ruil voor exposure. Als je interesse hebt in een samenwerking, stuur mij dan een mail via liftyourenergy@gmail.com. Dan kom ik daar zo snel mogelijk op terug.
  • Het merk of product moet binnen Lift Your Energy passen (positieve mindset, gezonde voeding, zhineng qigong, selfcare en beweging).
  • Wanneer het om een gesponsord artikel gaat wordt dit altijd in de post op de site en/of op de socials vermeld.
  • Gesponsorde artikelen/sociale media posts worden in de stijl van Lift Your Energy geschreven. Benieuwd welke stijl dit is? Neem dan een kijkje bij de verschillende artikelen op de website en/of de sociale media posts op Instagram.


Een lezing, workshop, retreat of meer informatie

Wil je mij boeken voor een lezing, een workshop of een retreat, dan kun je het beste een mailtje sturen via liftyourenergy@gmail.com


Algemene vragen

Mocht je vragen hebben over informatie op de site of ben je werkzaam bij een bedrijf en geinspireerd geraakt door Lift Your Energy? Stuur dan een berichtje via linda@liftyourenergy.nl


GOED OM TE WETEN

Ik heb er heel bewust voor gekozen om mij (voorlopig) niet bij een beroepsvereniging aan te sluiten. Deze keuze heb ik gemaakt omdat ik vrij wil zijn om te kiezen naar welke (bij)scholing mijn voorkeur uitgaat en bij welk instituut dit gegeven wordt.

Alles op deze site is puur informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Verander je energie, verander je leven

Lift Your Energy

Linda Smit

Hengelo


linda@liftyourenergy.nl


Tel: 06-13933647

Telefonisch spreekuur ma, wo, do, vr 8.30 - 9.30 uur en di 13.30 -14.00 uur.

Buiten het spreekuur ben ik alleen bereikbaar via WhatsApp.

Stuur mij een WhatsApp bericht.© 2024 Lift Your Energy. All rights reserved